Nieuwe leden bij Marcello

De leden van theaterkoor Marcello oefenen om de dinsdag in de Rank, Verlengde Hoogstraat 26, in Montfoort. We zingen een veelzijdig repertoire, waarbij we tussen de repetities door thuis oefenen al dan niet met behulp van mp3 bestanden (per stempartij) die beschikbaar worden gesteld. Naast de repetitie-avonden treden we ook op bij bedrijven en organisaties. Dit zijn vaak korte optredens op verzoek. In de kerstperiode treden we vaker op en worden we soms ook voor langere optredens gevraagd. Voor de optredens, die we tussendoor verzorgen, oefenen we daar waar het kan tijdens onze reguliere repetitie-avonden en zonodig extra. Ook organiseren we zelf af en toe een concert, waarbij we niet alleen bezig zijn met zang, maar ook met choreo.

Proeftijd

Nadat je je stemtest hebt gedaan, weet je bij welke stempartij je hoort. Iemand van jouw stempartij zal je dan verder begeleiden en bij deze zogenaamde Buddy kun je terecht voor vragen. Daarna geven we je drie maanden de tijd om zowel van jouw als onze kant te laten zien of je je thuis voelt bij het koor en/of dit aansluit bij je verwachtingen. Na de proeftijd heb je een gesprek met iemand van het bestuur. Van onze kant wordt naast je zangkwaliteit voor het koor gekeken naar uitstraling, enthousiasme en aansluiting bij de groep.

Contact

Voor vragen kun je terecht bij: Marlies Beckers, me.beckers@xs4all.nl, Via deze link naar het contactformulier kunt u zich aanmelden bij de secretaris.