Afgelopen concerten

Start van het kerstseizoen 2015: Proeverij in Montfoort

Op 19 november 2015 werd door verschillende delicatessenzaken in Montfoort een Proeverij georganiseerd, een heerlijk avondje met lekkere hapjes. De muzikale omlijsting werd verzorgd door theaterkoor Marcello.

 Een leegstaand winkelpand was omgetoverd in een gezellige zaal met kerstversieringen. Daar stonden diverse stands van winkeliers: slager, bakker, bloemenzaak, wijn- en kaaswinkel. Er waren ook elektrische apparaten opgesteld, zoals gourmetsets, met daarbij prachtige serviezen en bestek. Alle kaarten voor deze avond waren uitverkocht, zodat bijna 100 mensen in groepjes de stands bekeken, hapjes proefden en een lekker drankje dronken.

 

In ruil voor sponsoring van de winkeliers zette theaterkoor Marcello haar beste beentje voor. Ze zongen drie keer een blokje a-capella muziek. Ze brachten kerstnummers, zoals “Deck the hall”, “The virgin Mary had a baby boy”. Met “Happy Christmas” van John Lennon zong het publiek mee. En verder fleurde Marcello de stemming op met vrolijke songs uit musicals, Afrikaanse muziek en het ontdeugende lied “De paardenbloem”.

 Het was een gezellig, heerlijk avondje. Een fijn voorproefje van de kersttijd.

 

Aanvullende gegevens