Afgelopen concerten

Kerstconcert Rhythm & Friends en theaterkoor Marcello 16 december in Woerden

Op vrijdagavond 16 december organiseerde Rhythm & Friends een kerstconcert in de Lutherse kerk in Woerden. Hiervoor had zij ook theaterkoor Marcello uit Montfoort en Jabbeyzz van Het Klooster in Woerden uitgenodigd. 

Het publiek, dat op dit kerstconcert afkwam, genoot van het avondvullend programma.Theaterkoor Marcello bracht als eerste een aantal kerstliederen en andere stemmige muziek ten gehore, ondersteund door theater. Ze begonnen met Jingle bells en zongen verschillende bekende en minder bekende liederen, zoals : Ding dong, The long day closes. Ze sloten af met I wish you a merry Christmas. Het publiek reageerde zeer enthousiast met een minutenlang applaus.

Jabbeyzz, het Jazz combo van muziekschool Het Klooster in Woerden onder leiding van Kees de Dreu, was daarna aan de beurt. Dit combo speelde vooral zwoele latin nummers met een hippe beat en stevige popsongs in een relaxte jazz-sfeer.

Rhythm and Friends sloot het concert af met populaire kerstmuziek. Tenslotte zongen Rhythm and Friends en Marcello samen twee nummers: So this is Christmas van John Lennon en The virgin Mary had a baby boy. Het publiek zong enthousiast mee en bedankte de koren met een hartelijk applaus.

Aanvullende gegevens