Afgelopen concerten

Hohoho! Kerst met Theaterkoor Marcello!

We waren al vroeg in Kerststemming! Op een frisse donderdagavond op 23 november hebben we gezongen op de Country & Christmas Fair in Haarzuilens. Dit begint zo langzamerhand een leuke traditie te worden! Vrolijk uitgedost met kerstmutsen hebben we heel veel leuke Kerstliedjes gezongen. Tussendoor werden de kelen gesmeerd met warme chocolademelk of glühwein… Het was gezellig druk op de fair, dus er stonden volop mensen te luisteren en mee te swingen.

Helemaal in Kerstsfeer keken we daarna nog meer uit naar de volgende optredens.

Op 13 en 17 december verzorgden wij optredens bij Kerstdiners in Linschoten en Montfoort. Deze gezellige avonden werden georganiseerd door SWOM. Tussen de gangen door hebben wij de mensen vermaakt met Kerstliedjes. Er werd volop meegezongen door ons enthousiaste publiek. En, we hebben heerlijk gegeten!

Op donderdagavond 20 december was er een Kerstsamenzang voor bewoners en familie van De Vijverhof in Harmelen. Aansluitend was er een sfeervolle Kerstwandeling over het terrein. Samen met De Dickensfanfare verzorgden wij de muzikale omlijsting. We stonden langs de route van de Kerstwandeling. Gelukkig in een met lichtjes versierde partytent, want het weer werkte die avond helaas niet mee. Het regende af en toe pijpenstelen, maar desondanks waren we luid en duidelijk te horen voor de mensen die langs kwamen wandelen.

Tenslotte hebben wij op Kerstavond, 24 december, de dienst in De Rank te Montfoort opgeluisterd. Ter voorbereiding hierop hadden we een aantal nieuwe Kerstliederen ingestudeerd. Iris Schram zorgde voor bijzondere klanken op de harp.

Al met al hebben we heerlijk gezongen in de feestmaand!

Aanvullende gegevens