Afgelopen concerten

Optreden bij feest Abrona in Woerden

Abrona juni 2019


Op zaterdag 15 juni 2019 vierde de woongroep Abrona haar 12 ½ jarig bestaan op het kasteel van Woerden. Als verrassingsoptreden kwamen de leden van theaterkoor Marcello binnendruppelen in feestelijke kleding, alsof ze gewoon op de receptie kwamen. Even later kwam er een ‘bruidspaar’ aangelopen. Dit bruidspaar werd toegezongen door het koor en kreeg cadeaus van de koorleden.  Verwarring onder de echte bezoekers van het feest: Was hier niet een vergissing in het spel? Waren zij niet op de verkeerde plek aangeland? De ceremoniemeester nam het woord en, warempel, ze hadden dit terras geboekt op ‘dubbelebooking.com' …. “Zullen we dan maar samen feest vieren?”

 

En omdat ze er toch waren, trad Marcello op voor de cliënten en gasten van Abrona. Ze zongen en acteerden dat het een lieve lust was, tussen de gangen van het buffet door. Bekende muziek uit musicals, het Dorp van Wim Sonneveld met aangepaste tekst en andere feestelijke muziek. Het optreden werd afgesloten bij de ijskar op het binnenplein van het kasteel, met het lied: IJsje, ijsje, ijsje. Het was nog lang gezellig.

 Marcello voerde dit concept ‘Theaterdiner’ al op verschillende plekken en bij verschillende gelegenheden uit. Het concept wordt op maat gemaakt voor de betreffende gelegenheid.

Ook iets voor uw volgende feest?

 

Aanvullende gegevens