Afgelopen concerten

Zaterdag 21 april hebben we op de lentemarkt van Montfoort gestaan. Het is, ondanks de regen, een gezellige dag geworden. We hebben drie keer een mini-concertjes ten gehore gebracht en tussendoor op verzoek nog andere ingestudeerde nummers laten horen.

 

Voor de mini-concerten hebben we liederen gezongen zoals Consider yourself, Eres tu, De paardebloem, E rile, La mer, Aan de Amsterdamse grachten en Can you feel the love. Aan de hand van deze liederen werd een verhaal verteld door Karianne en Emiel. Het verhaal vertelt van een man en een vrouw die verliefd op elkaar werden en samen een kind krijgen. Als de sleur zijn intrede doet en er alleen nog paardebloemblaadjes op het menu staan, vindt de vrouw het genoeg en zet een punt achter de relatie. De man blijft radeloos achter en heeft niemand meer waar hij terecht kan. Hij besluit naar Afrika te gaan en hoopt daar het geluk te vinden. Als dit niet lukt probeert hij het nog eens in Frankrijk. Ook hier vindt hij niet wat hij zoekt en hij besluit terug te gaan naar zijn thuis: Nederland. Hier vinden de man en de vrouw elkaar terug en bloeit de liefde weer op. Ze komen erachter dat, waar je ook heen gaat, het zonder elkaar niets betekend. 

 

We hopen dat ons publike genoten heeft. Heeft u het gemist of wilt u nagenieten van deze gezellige dag? Bekijk ook onze foto's!      

Aanvullende gegevens