Persberichten

Kerstconcert 16 december 2016

Kerstconcert Rhythm & Friends en theaterkoor Marcello 16 december in Woerden

Heeft u de jubileumshow van theaterkoor Marcello van 13 november gemist? 
Of gewoon zin in een bijzonder kerstconcert? Kom dan vrijdagavond 16 december aanstaande naar de Lutherse kerk in Woerden voor een zeer gevarieerd optreden! Heerlijk om alvast in de kerststemming te komen.

Op vrijdagavond 16 december organiseert Rhythm & Friends een kerstconcert in de Lutherse kerk aan de Jan de Bakkerstraat 11 in Woerden. Hiervoor heeft zij ook theaterkoor Marcello uit Montfoort en Jabbeyzz van Het Klooster in Woerden uitgenodigd. Het kerstconcert begint om 20.00 uur.

Zanggroep Rhythm & Friends is een gemengd koor met ruim veertig zingende leden en vijf eigen muzikanten. Dit koor zingt een afwisselend repertoire en treedt zeer regelmatig op, en dat alles onder bezielende leiding van Carole Kroese. Tijdens dit kerstconcert op deze vrijdagavond brengt het koor zowel vrolijke als wat meer stemmige kerstliederen. 
Het wordt een avondvullend programma dankzij de medewerking van twee andere muzikale gezelschappen. Theaterkoor Marcello is een gemengd koor uit Montfoort; een dynamisch en ambitieus koor dat het publiek graag verrast met musical medleys, klassieke, populaire en wereldmuziek. Jabbeyzz is het Jazz combo van muziekschool Het Klooster in Woerden. Onder leiding van Kees de Dreu speelt dit combo vooral zwoele latin nummers met een hippe beat en stevige popsongs in een relaxte jazz-sfeer.

Het concert begint om 20.00 uur, de deur is open vanaf 19.30 uur.

Een kaartje kost € 7,50 per persoon. Dit is inclusief een kopje koffie of thee. De kaartjes zijn te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Aanvullende gegevens