Persberichten

Marcello is goed bezig begin 2014

Theaterkoor Marcello uit Montfoort is goed bezig

Wil jij met ons mee komen zingen?

 

“Wat kunnen jullie mooi subtiel zacht zingen!”

“Jullie hebben een fraaie klank. De sopranen zijn mooi verzorgd, helder maar niet ijl. De alten zijn stevig en goed zuiver.”

“Wat een leuk concept hebben jullie, met allerlei theaternummers!”

Enkele quotes van de jurywaardering van theaterkoor Marcello bij het Balk festival Vocaal Centraal op zaterdag 29 maart in het ICOON theater te Amersfoort.  Theaterkoor Marcello was een van de 17 koren die aan dit festival deelnamen, maar op de topact na het enige koor dat een staande ovatie kreeg na haar optreden. Met veel plezier deed dit kleine koor uit Montfoort mee. Het is altijd leuk om op te treden, om andere koren te horen en om aan zangworkshops mee te doen. Verder is een jurybeoordeling een goed middel om nog wat puntjes te verbeteren. 

Theaterkoor Marcello is actief binnen de regio:

 

Op zondag 23 maart deden ze mee aan “NL doet”. Toen gaven ze een viertal concertjes voor bewoners van verzorgingstehuis Mariënstein in IJsselstein.

 

Woensdag 2 april zingt een kleine groep uit Marcello in het Provinciehuis van Utrecht, want Marcello is uitgekozen als een van de groepen die mee mag doen aan “Advies op maat”. Dat is een initiatief van het  Prins Bernhard Cultuurfonds en de provincie Utrecht voor culturele organisaties om ze te helpen meer leden te kunnen werven.

 

Zaterdag 17 mei van 14-17 uur zingt Theaterkoor Marcello mee in “Cultureel Rondje Montfoort”  in de Antoniushof, uiteraard in Montfoort. Ze zijn daar gratis te beluisteren. Meer informatie hierover: www.toneelgroepgraafjan.nl/cultureel-rondje-montfoort/

 

Montfoort kan trots zijn op dit koor.  Naast Montfoorters hebben ze ook leden uit Harmelen en Utrecht.

 

Alle mensen die van zingen houden, worden uitgenodigd om eens te komen luisteren naar een repetitie of uitvoering van theaterkoor Marcello. Want het koor kan heel goed meer zangers en zangeressen gebruiken. Ze repeteren in de Howiblo school in Montfoort op dinsdagavond. Als je naar een repetitie wilt komen, neem dan even contact op met Wim Visser:  06-42280754 of
 0348-468989. Voor meer informatie zie hun website: www.theaterkoormarcello.nl

 

Aanvullende gegevens