vrolijk zomerfeest – tot ziens in augustus

Op 18 juli heeft Marcello een vrolijk zomerfeest gehad. Eerst kregen we een interessante historische rondleiding door Woerden, afgesloten met een drankje op een terras. ’s Avonds werd de barbecue opgestookt en hebben we gegeten, gedronken en natuurlijk samen gezongen.

De repetities van Marcello beginnen weer op dinsdag 31 augustus. Lijkt het je leuk om te zingen met deze gezellige groep? Neem voor 31 augustus contact met ons op via de contact pagina. Tot ziens!

Marcello repeteert weer!

Na de lange lockdown periode heeft Marcello weer voor het eerst gerepeteerd op dinsdag 15 juni, in de tuin van een van de leden. Elkaar na die lange periode weer echt ontmoeten en samen repeteren was heel speciaal. Inmiddels is bekend geworden dat we vanaf 26 juni ook weer binnen samen mogen zingen.

We gaan de tweewekelijkse repetities op dinsdagavond weer hervatten! Een nieuwe zomer, een nieuw geluid!

Jaarvergadering met grappige quiz

Marcello heeft in februari een online Jaarvergadering gehouden. Na afloop hielden wij een ludieke ‘Petje op’ ‘Petje af’ quiz. Er was een prijs te winnen voor het gekste hoofddeksel. Het is te zien dat de leden theaterbloed hebben.

Er is afgesproken, dat wij eenmaal per maand online gaan repeteren en ook elke maand een leuke activiteit gaan doen, weliswaar nog online.

Optreden wandeltocht

Op 1 oktober 2020 heeft Marcello het eerste (buiten)optreden in Coronatijd. Getooid met vrolijk rode paraplu’s zingen wij een paar vrolijke songs bij het Kasteel van Montfoort. Wij verzorgen het startschot voor de wandeltocht in het kader van de actie ‘Samen de winter door’, georganiseerd door o.a. Het Knooppunt. Hun aanstekelijke optreden is via een stream te zien tijdens de eerste live uitzending van Montfoort Vitaal. Ook bij het koffiepunt, midden in de route, brengt Marcello sfeer, door enkele aanstekelijke songs te zingen.

Samen de Winter door

Eerste repetitie na Coronapauze

Op 28 juli heeft Marcello voor het eerst weer gerepeteerd na de Corona uitbraak, uiteraard volgens het Corona protocol, dus buiten. Ook stonden de koorleden op gepaste afstand van elkaar. Het was fijn om weer samen te zingen.

Voordat we gingen repeteren, hebben we wat ludieke foto’s gemaakt, deels met mondkapjes. Die kan je hier bekijken.

Corona activiteit

Hoe houd je de teamspirit vast in Coronatijd? Door samen activiteiten te doen. Op zaterdag 11 juli kwam een gedeelte van Marcello bijeen om een Yogales te doen bij de Cattenbroeker plas bij Woerden. Enthousiast werd er meegedaan. Na de les natuurlijk weer een paar songs samen gezongen. Zo houden we ons koor gezond.